Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Selasa, 1 April 2014

e-GTukar Jun 2014,Permohonan Pertukaran Guru Sesi Jun 2014

Berita baik buat sahabat sahabat pm yang mempunyai masaalah Permohonan Pertukaran Guru Antara Bahagian / Negeri, Antara Daerah dan Dalam Daerah bagi pertukaran Sesi Jun 2014
Bermula pada hingga 30 April 2014,  Permohonan Pertukaran Guru Antara Bahagian / Negeri, Antara Daerah dan Dalam Daerah bagi pertukaran Sesi Jun 2014 untuk Pegawai Perkhidmatan Pendidikan DG29, DG32 (KUP time based), DG34 (KUP time based), DG38 (KUP time based), DG41, DG44 (KUP time based), DG48 (KUP time based),DG52 (KUP time based) dan DG54 (KUP time based) melalui aplikasi e-GTukar telahpun dibuka.


Sila click link di bawah untuk terus ke sistem e-GTukar Sesi Jun 2014 :

http://apps.moe.gov.my/epgo/

Anda dinasihatkan untuk menggunakan Internet Explorer sahaja
dan bukan Mozilla atau Google Chrome

Sila semak maklumat anda melalui laman web e-OPERASI. Sekiranya terdapat sebarang pindaan yang perlu dibuat, sila berhubung dengan PK1/PK2/PK3 untuk tindakan pembetulan maklumat dengan segera sebelum sesi pertukaran dibuka.

Sila hubungi Pejabat Pendidikan Daerah atau Jabatan Pendidikan Negeri jika masih menghadapi masalah untuk membuat permohonan e-GTukar. Click untuk melihat Analisa Pertukaran Guru Sesi Jun 2014 bagi sekolah rendah dan sekolah menengah.

* Maklumat penting : Pertukaran yang DILULUSKAN tidak boleh DIBATALKAN.
Catat Ulasan