Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Selasa, 1 April 2014

Mengapa Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang dilanda banjir lagi ?

71396330236_freesize
Hujan lebat sejak malam semalam menyebabkan banjir kilat setinggi paras lutut melanda Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang (PIA) pagi tadi.
Apa sudah jadi dengan Banjir di Pulau Pinang yang melimpah hingga ke ruang kenderaan menunggu walaupun sistem saliran baru telah dipasang yang menelan belanja RM250 juta wahai Lim Guan Eng sebelum ini juga seingat admin pm ada beberapa insiden banjir yang berlaku pada Mac, September dan November tahun lepas.
Hujan lebat sejak malam semalam menyebabkan banjir kilat setinggi paras lutut melanda Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang (PIA) pagi tadi dan seharusnya Ketua Menteri Lim Guan Eng untuk memikirkan jalan penyelesaian untuk membaiki sistem perparitan di lapangan terbang tersebut.rekodkan kedalaman air hujan sebanyak 62.2mm daripada hujan semalam.
Catat Ulasan