Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Isnin, 12 Ogos 2013

BUDAK BERUMUR 10 TAHUN KANTOI MELAKUKAN ONANI DIDALAM CAFE CYBER DI PAGI RAYA

Ini yang berlaku pada hari raya pertama. Sedang kita semua sibuk menyambut hari raya, lain pula ceritanya dua beradik yang sedang asyik melayari internet disebuah cybercafe di sekitar Kuala Lumpur. Berpakaian lengkap baju melayu dan sampin, tanpa segan silu dua beradik ini melayari laman sesawang lucah untuk melepaskan nafsu tanpa menyedari aksi mereka sedang dirakamkan oleh CCTV di cybercafe tersebut.

Namun niat untuk melepaskan nafsu seksnya itu terhalang apabila pekerja cybercafe tersebut menyedari ada sesuatu yang tidak kena. Beliau mendapati kanak-kanak tersebut sedang asyik melayari laman lucah dan bertindak memarahi kanak-kanak tersebut.
Kelakuan adik ini benar-benar mengejutkan dan memalukan, bayangkan pada usia seawal 10 tahun kanak-kanak ini sudah mahir melayari laman sesawang lucah dan melakukan onani di khalayak ramai tanpa sebarang perasaan malu.
ohtidak-budak-kecik-melancap-1
 Artikel berkaitan DISINI

Tiada ulasan: