Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Ahad, 2 Jun 2013

Nelydia Senrose Kongsi Foto Seksi Di Facebook, Undang Kritikan Peminat

Panasss  Baru sejam dimuat naik gambar seksi Nelydia Senrose di sebuah pulau, kritikan dan tohmahan yang mengeji tindakan beraninya berkaitan gambar tersebut membuatkan laman facebook Nelydia bertambah panas hari ini.
Nelydia Senrose Kongsi Foto Seksi Di Facebook, Undang Kritikan -ROTIKAYA
Komen yang diterima dari peminat Nelydia yang rata-ratanya beragama Islam dan ada juga datangnya dari kampung yang sama, Bachok Kelantan menulis mereka malu melihat gambar tersebut.
Antara komen negatif yang diterimanya lagi ialah mereka meminta Nelydia jangan lagi memuat naik gambar seksi sebegini kerana hanya mengundang kritikan negatif yang boleh menjejaskan nama baiknya sebagai artis baru.
ROTIKAYATidak pasti pulau mana, tapi memang kelibat Nelydia bersama rakan-rakan bercuti bersama sambil menghayati keindahan alam yang kalau tengok gambar tempat tu memang superb!

Delete lah pic tu kurang moral lh broo kitakan ORANG ISLAM aurat tu hendaklah sentiasa dijaga tau tu jer pesan PM bukan apa nanti kalau mati azhab orang yang tak menutup aurat ni berat taw.. k lah nak upload tu upload lah tapikan muatnaik pic yang baik2 sahaja ok cau cin cau....
Catat Ulasan