Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Rabu, 14 Mei 2014

GARA GARA PERLEKEH ISLAM,CUBA MENGHAPUS KEISTIMEWAAN BUMIPUTRA DAN MENOLAK HUDUD CERAMAH DI BUKIT GELUGOR HAMPEH ELEK ORANG ???

Kehadiran calon DAP, Ramkarpal Singh Deo dan beberapa pemimpin Pakatan Rakyat lain dalam ceramah politik di Kampung Melayu, Air Itam di sini, malam Selasa hambar apabila hanya dihadiri kira-kira 100 orang.
‪Flat Kampung Melayu majoritinya terdiri daripada masyarakat Melayu yang terletak dalam Parlimen Bukit Gelugor.
‪Walaupun petugas kempen meminta penduduk disitu  turun menghadiri ceramah itu, permintaan nyata tidak mendapat sambutan.‬
‪Keadaan itu dilihat satu tamparan besar kepada Ramkarpal yang dilabelkan oleh DAP sebagai calon paling layak meneruskan legasi mendiang bapanya, Karpal Singh.‬
‪Ketibaan Ramkarpal pada pukul 10.15 malam juga sekadar menerima tepukan ‘lemah’ daripada orang ramai.‬
Turut hadir, Ketua Cabang Parti Keadilan Rakyat (PKR) Rembau, Badrul Hisham Shaharin atau lebih dikenali sebagai  Chegubard, Timbalan Ketua Menteri I, Datuk Mohd Rashid Hasnon, Ahli Parlimen Bukit Mertajam, Steven Sim Chee Keong dan Ahli Parlimen Bukit Bendera Zairil Khir Johari.
Catat Ulasan