Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Selasa, 18 Mac 2014

RBA MENGHINA ISLAM DALAM MASA YANG SAMA MENGHINA KUDA TUNGGANGANNYA IAITU PAS ?

Firman Allah SWT yang bermaksud:

"Dan orang yang kafir, setengahnya menjadi pembela (penolong) bagi setengahnya yang lain. Jika kamu tidak menjalankan (dasar bantu membantu), nescaya akan berlakulah fitnah (kekacauan) di muka bumi dan kerosakan yang besar." (maksud ayat 73 surah Al-Anfal)
Inilah tahaluf siyasi yg pas bangga banga kan mereka ni ibarat melukut di teoi gantang nama shj calon melayu tapi jadi mainan sindiran dap bila pkr taruk melayu pun bgai tiada makna bagi membela islam kerana suara mejoriti dlm pakatan jelas milik dap berbanding bn yg menaruk kaum cina akan tetapi amat prihatin dengan perjuangan umno yg membela islam dalam masa yg sama menjaga keharmonian beragama berbilang kaum
Catat Ulasan