Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Selasa, 27 Ogos 2013

BOLEH DIKETOGERIKAN SEBAGAI PENGHINAAN TERHADAP MAHKAMAH !!!DAKWAAN PERSEKUTUAN KRISTIA MALAYSIA(CFM) INI WAJAR DISIASAT KERANA MENYERU RAKYAT MEMBENTUK SISTEM YANG ADIL KONONNYA !!!

Persekutuan Kristian Malaysia (CFM) hari ini menyeru rakyat negara ini membentuk sistem perundangan yang adil kepada semua lapor Malaysian Insider sebagai respon selepas Mahkamah Rayuan Khamis lalu menolak permohonan Gereja Katolik mengetepikan rayuan Putrajaya untuk mengubah keputusan Mahkamah Tinggi yang membenarkan akhbar mingguan Herald menggunakan kalimah ALLAH sebagai terjemahan bahasa Melayu kepada “God”.Artikel berkaitan
Catat Ulasan