Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Rabu, 15 Mac 2017

SEKALI KENA TIPU ITU BIASA TAPI KALAU BERKALI KALI KENA TIPU SIAPA YANG NAK PERCAYA LAGI ?

RAFIZI FLIP FLOP DALAM ISU HARGA MINYAK DISELARASKAN SECARA MINGGUAN .... DULU DIA YANG CADANG KINI DIA PULA BANTAH KERAS.

Dua tahun lalu pada 2hb Januari 2015 pakar strategi yang paling brilian, pintar, bijak, berwawasan, berpandangan jauh dan terbilang seantaro dunia YB Rafizi Ramli mencadangkan agar harga minyak ditetapkan secara mingguan dan bukan bulanan.

Ini linknya akan cadangan pakar strategi yang tersohor ini.

http://www.astroawani.com/berita-malaysia/harga-minyak-perlu-ditetapkan-secara-mingguan-bukan-bulanan-rafizi-51386

Apabila cadangan beliau disahut beliau terus membuat U Turn kona baring cecah pipi menyatakan jika ianya dilaksanakan maka ianya membebankan rakyat pula.

Ini linknya yang pakar strategi hebat lagi terbilang ini membuat U Turn kona baring cecah pipi:-

http://rafiziramli.com/2017/03/harga-siling-mingguan-tanpa-subsidi-makin-membebankan-rakyat-cubaan-cuci-tangan-kenaikan-harga-minyak/
Catat Ulasan