Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Isnin, 16 Mei 2016

Lawan Kerajaan baru dapat lulus sebagai Kadet PTD ?

@PM-Budak pembangkang ni seharusnya dibiarkan bekerja di dalam badan kerajaan tidak kiralah apa jua jawatan yang di pohon jika diberi kerja di bimbangi akan menjadi ibarat anjing menggigit tuannya
APA jadi dengan sistem temuduga PTD kerajaan ini sehingga budak pembangkang bernama Muhammad Ismail Aminuddin yang menentang kerajaan dalam kes mahkamah UKM4 2010 boleh lulus temuduga PTD dan kini boleh masuk Kadet PTD sebelum diserapkan sebagai PTD.

Tengok dalam Facebook dan juga WhatsApp group IV PTD PUTRAJAYA bukan main belasah kerajaan.

Macam ni ke PTD yang bakal dilantik kerajaan nanti. Jenis PTD beginilah yang akan bocor dokumen kerajaan bila dah berkuasa.

Kalau dah naik pangkat pijak kepala Perdana Menteri. Sudah-sudahlah. KSN dan KPPA kalau tidak singkir juga budak ni buruk kesannya. PTD yang dah ada ni pun dah susah ambil tindakan. Dr Ali Hamsa Mohamad Zabidi Zainal


Catat Ulasan