Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Jumaat, 29 Mei 2015

INI GUAN ENG PUNYA KUASA BANYAK BESAR ITU PAS ADA BERANI KE ?

lim_guan_eng_300
KUALA LUMPUR: Parti gabungan dalam Pakatan Rakyat ibarat ‘retak menanti belah’ kerana sikap saling mempercayai sudah tidak wujud.
Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng berkata, PR ditubuhkan atas sikap saling hormat menghormati, saling mempercayai dan sentiasa memberikan komitmen tinggi.
“Namun, semua perkara yang dinyatakan itu tidak wujud lagi,” katanya.
Ketua Menteri Pulau Pinang itu berkata, beliau akan terus mengkritik Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang sekiranya diperlukan atas kapasiti parti bukan individu.
“Saya tidak peduli sekiranya kritikannya itu akan memberi kelebihan kepada Hadi dalam meraih undi di Muktamar Tahunan Pas.
“Ini bukan masanya untuk Pas memberitahu apa yang perlu saya lakukan kerana saya bercakap atas kapasiti parti,” katanya.
Catat Ulasan