Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Isnin, 9 Jun 2014

Melihat Panda secara Percuma! Terima Kasih Kerajaan Malaysia


Peluang HEBAT untuk anda BERJIMAT terutamanya pada rakan Pakatan Pembangkang yang menganggap DUIT melebihi dari segala gala  sehinggakan semuanya di angankan FREE belaka sekiranya mereka berjaya memerintah !!! KONON nya heehee (gambar hiasan)

Terima Kasih Malaysia! Melihat Panda Fu Wu dan Feng Yi secara Percuma. Satu peluang yang tidak ternilai harganya telah diberikan kepada Rakyat Malaysia oleh Pihak Kerajaan. Tahniah! Setelah bertungkus lumus Para Pemimpin negara berbincangan bersama Duta China ke Malaysia. Akhirnya kita berpeluang Melihat Panda di Zoo Negara secara Percuma selama sebulan. Terbuktilah kebenaran slogan "Rakyat Didahulukan" kalau sahabat pm nak free boleh undi pakatan sebab kalau pakatan memerintah semua nya free termasuk rumah urut free yang berlambak lambak di selangor.

Melihat Panda secara Percuma Terima Kasih Malaysia

Ini semua adalah hasil dari Kerja Keras Menteri sehinggalah kita semua dibenarkan Melihat Pasangan Panda Fu Wu dan Feng Yi dengan lebih dekat secara Percuma selama sebulan di Zoo Negara. Bersyukurlah kita kerana Negara ditakbir oleh Kerajaan yang bertanggungjawab. Mungkin ada yang tidak percaya pada hebahan ini. Sebagai buktinya rujuk peluang lihat panda secara percuma sumber dari Kosmo.

Melihat Panda secara Percuma Terima Kasih Malaysia

Menurut Menteri Sumber Asli dan Alam Sekitar, Pasangan panda tersebut berada dalam keadaan sihat serta bersedia untuk dipertontonkan kepada orang ramai dan tidak menghadapi masalah makanan sejak ia tiba di Malaysia pada 21 Mei lalu.


Pihak Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar serta para menteri terlibat lainnya akan berusaha keras demi memastikan Rakyat Malaysia berpeluang melihat panda secara Percuma! diulangi, Melihat Panda secara Percuma! Malaysia Tanah tumpah darahku. Sesungguhnya Usaha keras dan pengorbanan ini menjadi bukti pihak Kerajaan amat memahami dan cuba menyelesaikan setiap permasalahan rakyat sehingga ke akar umbi.

Catat Ulasan