Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Isnin, 9 Jun 2014

AHLI PARLIMEN PADANG SERAI N SURENDREN TUNJUKKAN LAGI KEBODOHANNYA ?

Kenapa bila Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak yang memfailkan saman terhadap portal berita propembangkang, Malaysiakini ramai yang golongan pentaksub Politik Pembangkang marah marah,termasuk lah N Surendren yang menghina Polis suatu ketika dahulu dalam masa yang sama buat juga laporan Polis baru baru ini nampak sangat mereka ni lebih sudu dari kuah time mereka boleh time BN semua nya tak boleh.

Seseorang yang bermaruah tentu mahu nama dan partinya dibersihkan dan cara paling sesuai adalah melalui tindakan mahkamah,dan bila kita fikir sejenak sahabat pm semua suatu ketika dahulu mereka amat berbangga dan memuji Mahkamah bila Anwar dibebaskan daalam kes liwatnya namun apabila Anwar kalah mereka mengkeji Mahkamah pula

Pada 30 Mei lalu, Najib dan Setiausaha Kerja UMNO, Datuk Ab. Rauf Yusoh memfailkan saman terhadap Malaysiakini berhubung penerbitan dua artikel yang berunsur fitnah pada Mei lalu.

Najib selaku plaintif kedua mengemukakan saman tersebut di Mahkamah Tinggi di sini atas kapasiti peribadi beliau manakala Ab. Rauf sebagai plaintif pertama bertindak bagi pihak UMNO.

Kalau mereka juga buat perkara yang sama mengapa nak mempersoalkannya lagi,jadi nampak sangat kebodohan mereka dari segi pemikiran mereka untuk mengaburi mata Rakyat,berani buat beranilah tanggung akibatnya ,Tahniah Datuk Seri Najib Tun Razak,admin pm amat menyokong tindakan menyaman portal Meloyakini yng terang terangan cuba menghasut Rakyat pada benda yang jelas cuba merosakkan pemikiran Rakyat..Tahniah..


Catat Ulasan