Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Rabu, 21 Mei 2014

Demonstrasi di luar ibu pejabat PKR buatkan Anwar bangang ?

PENGKHIANAT parti...itu lah ucapan Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang kurang senang dengan kumpulan PENDEMO yang berdemonstrasi.
Bertamabah lah angin kus kus PEMIMPIN PAKATAN PEMBANGKANG BILA PENYOKONGNYA DEDAH SALAH LAKU PEMIMPIN PEMIMPIN MEREKA !!! Selama ini pemimpin PR sibuk mendesak ahlinya berlonggok bagi membantah pada perkara yg was was malah tidak benar kini bila kena pada batang hidung mereka pandai pulak pemimpin pakatan pembangkang marah kan pendemo ini
Sahabat pm bayangkanlah kalau puak puak ni di pilih memerintah Negara apa akan jadi ?mereka sering menuduh SPR tak telus namun hakkikatnya fitnah mereka satu pun tiada asasnya namun di balas dengan pembongkaran satu demi satu dari kalangan ahli mereka sendiri TENTANG PENIPUAN DI DALAM KALANGAN PEMIMPIN PAKATAN PEMBNGKANG sendiri
PETALING JAYA: Ahli Parti Keadilan Rakyat (PKR) berkumpul di luar ibu pejabat parti itu pada malam Selasa, bagi membantah kaedah sistem pengundian yang digunapakai pada pemilihan kali ini.
Kumpulan yang didakwa penyokong pro-Tan Sri Khalid Ibrahim, memegang pelekat tertera tulisan yang mengecam penyandang jawatan Timbalan Presiden, Azmin Ali.
Mereka turut menggesa Jawatankuasa Disiplin Parti (JPP) mengambil tindakan terhadap Azmin Setiausaha Agung, Datuk Saifuddin Nasution dan Dr Tan Kee Keong.
Pimpinan tertinggi PKR dijangka akan mengadakan mesyuarat bersama biro politik di ibu pejabat parti malam ini.
Terdahulu, Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang kurang senang dengan kumpulan yang berdemonstrasi itu dan beliau mendakwa kumpulan tersebut cuba mengkhianati parti.
Calon Naib Presiden, Tian Chua turut berjumpa dengan kumpulan yang mengadakan demonstrasi itu dengan mengatakan parti akan mendengar rasa tidak puas hati mereka dan tidak ada keperluan membuat hebahan awam mengenainya.
Kumpulan itu turut mendesak agar Azmin bertemu dengan mereka.
Mereka turut menggesa JPP bertanggungjawab terhadap semua salah laku yang terjadi, dan mendakwa JPP bertindak lebih teruk daripada Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR).-Mstar
TERIMALAH PEMBALASANNYA atas penipuan mereka selama ini dan Rakyat di ingatkan supaya menjadi kan  perkara ini sebagai iktibar untuk menyokong Parti yang memperjuang keuntungan peribadi masing masing untuk merebut kuasa
Catat Ulasan