Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Selasa, 29 April 2014

WARDINA !!! TENGOKLAH KALAU NAK DAPAT DOSA ?

MEMANG jujur & ikhlas ayat yang keluar dari kenyataan Twitter Wardina Safiyyah pagi ini berkaitan tayangan semula sitkom Spanar Jaya di NTV7.
Sebenarnya Spanar Jaya sudah kembali ke televisyen sejak beberapa minggu lalu dan peminat mula prihatin dengan imej lama Wardina Safiyyah dalam sitkom tersebut.
“Okay. Spanar Jaya is airing again. I don’t have a TV. Yes, that was lama dulu. Hendak dapat dosa tengoklah, kalau ada rasa segan jangan tengok,” tulis beliau semalam..
Wardina Safiyyah kemudian mengatakan yang beliau kini dan yang dahulu jauh berbeza dan di’sudut hati beliau tahu yang Tuhan sudah pun memaafkan kesilapan beliau dahulu.
Menyatakan yang sebenarnya beliau tidak kisah dengan penyiaran semula Spanar Jaya, Wardina Safiyyah juga berkata beliau tidak mempunyai hak untuk menghalang siaran di TV.

Admin pm turut bersimpati dengan nasib yang menimpa wardina semoga beliau tabah dalam berubah kearah kebaikan cuma seeloknya kurangkan berpolitik banyakkan beramal mudah mudahan berkekalah Hidayah yang di terima Mudah mudahan

Bukan tidak bagi beliau berpolitik cuma hak individu masing masing nak berpolitik ke apa cuma pasti kan setiap fakta yg nak beliau sebarkan itu tepat terutama melibatkan parti yg menggunakan nama Agama takut parti tak di salahkan tapi nama agama yg di pandang rendah...
Catat Ulasan