Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Isnin, 28 April 2014

NIK AZIZ JAHILKAN PENYOKONGNYA YANG BANTAH OBAMA MASUK MASJID KESIAN DENGAN ITU PENTAKSUB ?

KOTA BARU, 6 Sept 2010 – Mursyidul Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata pihak yang mempersoalkan kenyataannya yang orang bukan Islam boleh masuk ke dalam masjid, sebagai mahu mempolitikkan isu berkenaan.

“Kenapa isu membenarkan bukan Islam masuk rumah ibadah agama Islam diperbesarkan-besarkan, sedangkan orang bukan Islam yang membina dan membuat mimbar masjid tidak dipersoalkan,” katanya.

Menteri Besar (pada masa itu) berkata di Kelantan, orang bukan Islam turut memberi sumbangan peralatan termasuk besi dan simen bagi pembinaan Masjid Bara’ah di Pasar Siti Khadijah di sini.

“Ini menunjukkan rakyat Kelantan faham, termasuk bukan Islam faham mengenai Islam,” katanya kepada pemberita selepas menyampaikan bantuan pakaian sempena Aidilfitri sumbangan Pusat Pakaian Hari-Hari kepada golongan miskin di Kubang Kerian, di sini.

Dalam kenyataan sebelum ini, Nik Aziz mempertahankan tindakan Ahli Parlimen Serdang, Teo Nie Ching, menyampaikan sumbangan di surau Al-Huda, Kajang Sentral, Selangor baru-baru ini, yang menimbulkan kontroversi di kalangan umat Islam. - The Malaysian Insider KOTA BARU, 6 Sept 2010 – Mursyidul Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat


 amoi DAP ni dengan seluar pendek pakai kasut lagi tu apa cerita pulak pentaksub pakatan ?
DISINI LAH TERSERLAH SIKAP SEBENAR PENTAKSUB PAKATAN MEREKA AKAN MENCARI SERIBU ALASAN UNTUK MEMBUAT KECOH SEKURANG KURANGNYA DAPAT TERKINJA KINJA KONONNYA MEREKA DI PIHAK YANG BENAR AKAN TETAPI PERKARA INI JELAS MENCERMINKAN KELEMAHAN OTAK MEREKA BERFIKIR CUBA SAHABAT PM CARI GAMBAR OBAMA MASUK KE MIMBAR MASJID ADA KER ?CUBA SAHABAT PM FIKIR PULAK TENTANG PEMAKAIAN KASUT ADA OBAMA BUAT MACAM ORANG2 DAP YG MASUK KERUANGAN MASJID DENGAN MEMAKAI KASUT ? RENUNG RENUNGKAN
Catat Ulasan