Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Khamis, 26 Disember 2013

Nga Kor Ming persenda Azhar Idrus dan Nik Aziz pulak !!! Apa komen Pentaksub Pas ?


Makin hari makin biadap tindakan puak Dap ini !!! Persoalannya kenapa Nga Kor Ming ni begitu berani berbuat demikian sehinggakan sewenang wenangnya mempersenda melayu walaupun tweet diatas mungkin tidak benar bagaimana pula kenyataan yg dia buat dulu di bawah,
Firman Allah SWT yang bermaksud:

"Dan orang yang kafir, setengahnya menjadi pembela (penolong) bagi setengahnya yang lain. Jika kamu tidak menjalankan (dasar bantu membantu), nescaya akan berlakulah fitnah (kekacauan) di muka bumi dan kerosakan yang besar." (maksud ayat 73 surah Al-Anfal)
Walau pun azhar idrus dan Nik aziz bukan contoh yang admin minati akan tetapi atas dasar sesama Islam admin @pm pun terasa dengan tindakan biadap ini...apakah alasan beliau berbuat demikian atau ada penjelasan lain bagi menafikan tweet diatas ? 


INGAT LAGI UCAPAN DAP LAHNATULLAH NI YG MEMOHON PERKARA INI SEDARA2 KU SEMUA !!!  ?
Masyallah tengok lah betapa taksubnya mereka ini...

Catat Ulasan