Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Isnin, 23 Disember 2013

CERITA KISAH KAIN YANG TERLOPONG LUAS HINGGA NAMPAK JELAS DI MATA ?


Rekod ketulusan Pakatan Rakyat di Selangor diteruskan lagi untuk penggal kedua memerintah,kalau kita lihat segala apa yang di janjikan semuanya sampai sekarang masih tidak tertunai lagi tapi berkokok sana sini cuba menghentam kerajaan walhal diri tu dah la hodoh perangai pun buruk alahai....


PR berharap dapat memikat hati rakyat dgn memainkan isu kenaikan harga barangan.
Memberi harapan palsu kpd rakyat kononnya mereka mampu menurunkan harga barangan sekiranya memerintah.

Sungguh hina dan keji mereka menipu rakyat dengan menjanjikan sesuatu yang meraka tak pasti mempu melaksanakannya.Mempermainkan harapan rakyat untuk meraih undi.
PAS Lancar Lebuhraya Rakyat, tapi sampai skrg tak buat2.

PAS Lancar Projek Keretapi Laju dari Kota Bharu ke KL, sampai skrg entah ke mana.
Kerajaan DAP lancar nak bina terowong menyambongkan Pulau Pinang dgn Semenanjung. Nak kenakan juga tol walaupun melalak kata nak hapuskan tol.PR Selangor janji nak turunkan kadar cukai pintu jka memerintah, sebaliknya menaikkan nya bila menang.

Berdegar2 bercakap tentang Pendidikan percuma, UNISEL yg hanya satu2nya di bawah Kerajaan Negeri Selangor (Negeri paling maju dan paling kaya), pun tak mampu nak memberi pendidikan percuma.
Malah Tadika PASTI pun tak mampu nak memberi pendidikan percuma.

PR HANYA MAMPU MEMBERI JANJI DAN HARAPAN PALSU KEPADA RAKYAT.
MEREKA FIKIR KEMAJUAN DUNIA DIPACU OLEH SUBSIDI KE?? 
Catat Ulasan