Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Rabu, 9 Oktober 2013

AKIBAT DI AIB KAN ZAHID HAMIDI SEMAKIN BANYAK ARTIKEL SPIN DARI WARTAWAN MALAYSIA KINI !!!

AKIBAT DITEGUR OLEH ZAHID HAMIDI TEMPOH HARI WARTAWAN MALAYSIA KINI NAMPAKNYA  BERTAMBAH RAJIN MEMFITNAH ZAHID HAMIDI TENGOK SAHAJA BERAPA BANYAK ARTIKEL SPIN DIKELUARKAN MALAYSIAKINI TERHADAP ZAHID HAMIDI
Pelbagai cerita, pelbagai spin yang dibuat oleh para wartawan dan editor Malaysiakini yang dilihat semacam tidak berpuashati dengan tindakan Zahid Hamidi yang menegur dan menempelak salah seorang wartawan mereka kerana portal itu kerapkali 'spin' kenyataan pemimpin dari BN.
Sejak wartawan Cina Malaysiakin ditegur keras oleh Menteri Dalam Negeri, Zahid Hamidi tempohari, aku tengok semakin banyak pulak cerita pasal Zahid Hamidi bertebaran di dalam portal pembangkang itu. 


Antara 12 artikel yang terpampang di dada portal Malaysikini, 4 daripadanya adalah cerita berkenaan dengan Menteri Dalam Negeri itu. Dan sudah pasti 4 cerita itu adalah 'spin' portal pembangkang terhadap segala kenyataan yang diucapkan oleh Zahid Hamidi.

Pelik apabila sebuah portal media tidak boleh ditegur oleh seseorang mengenai cara penulisan bagaikan raja di Malaysia. Jangan kerana mereka satu-satunya portal pembangkang yang agak ternama sudah tinggi diri dan tidak dapat menerima teguran dari seseorang.
Catat Ulasan