Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : Koboimacho@gmail.com"

NUFFNANG

TRANSLATE

Jumaat, 30 Ogos 2013

SYIAH TERUS DAPAT PEMBELAAN DARI PAS


Detik hitam tercatat dalam lipatan sejarah Malaysia apabila umat Islam Malaysia menjadi saksi bagaimana wakil rakyat PAS dan PKR yang selama ini menjanjikan negara Islam yang lebih baik ternyata pembohongan terbesar!
Enakmen Anti Syiah yang dibentangkan dalam sidang DUN Kedah ditolak mentah-mentah oleh PAS menjadi tanda tanya.  Adakah benar PAS sememangnya dikuasai oleh golongan SYIAH dan menolak golongan Ahli Sunnah Wal Jamaah yang menjadi pegangan Tauhid kepada majoriti umat Islam di Malaysia. 

Nampak jelas majoriti penyokong PAS tertipu disebalik 'kealiman'  Islamnya para pemimpin mereka tetapi SYIAH tetap dipertahankan. 

Persoalan akidah bukan satu mainan politik.  Apa2 alasan yang dikemukakan oleh pimpinan PAS nari,  dakwaan bahawa SYIAH sudah menguasai pimpinan tertinggi PAS sudah terbukti.  

Sudah sampai masanya umat Islam Malaysia keseluruhannya wajib meninggalkan perjuangan PAS-SYIAH.  

PKR juga tidak perlu diperkatakan lagi kerana pegangan PLURALISME mereka lebih jelas,  semua agama adalah sama disisi mereka. 
Catat Ulasan